"Gemaakt voor relatie"

"Geloven in elk kind"

"Iedereen kostbaar en uniek"

"Kinderopvang met passie"

"Partner in opvoeding"

 

Samenwerkingspartners

kinderopvang Hadassa werkt samen met meerdere basisscholen en organisaties in de buurt

  • Hadassa werkt samen met 3 basisscholen in Ridderkerk
  • Trainingen over de Christelijke identiteit
  • Hadassa is aangesloten bij de Highlight organisatie
  • Highlight stelt Christus centraal in onderwijs en opvang

 

Scholen

Hadassa werkt samen met drie scholen in Ridderkerk: GBS De Driemaster, De Rehobothschool en Ds. G.H. Kerstenschool. De Driemaster en Hadassa willen hun samenwerking te intensiveren door samen een kindcentra te gaan vormen in Ridderkerk Slikkerveer. We creëren op deze wijze in ons eigen pand meer ruimte om De Rehobothschool en Kerstenschool te blijven bedienen.

Bloei! Training & Advies bureau

Bloei! Training & Advies is de holding van Hadassa. Trainingen op het gebied van de christelijke identiteit wordt door Bloei! Training & Advies verzorgd. Deze trainingen worden op interactieve wijze aangeboden. We werken daarbij graag samen met Schitter drama-onderwijs.

Highlight

De oprichter van Highlight is David Freeman. Highlight is een team van ervaren onderwijzers die mensen toerusten om Christus centraal te zetten in onderwijs en opvoeding. Diverse scholen over de hele wereld hebben dit verlangen. Zij hebben zijn manier van werken geïmplementeerd. Deze scholen zijn gevestigd in Polen, India, Cambodja, Zuid-Korea, Rwanda, Oeganda, Congo, Nigeria, Schotland, Engeland, Wales.

Sandra Vijber is met Hadassa kinderdagverblijf aangesloten bij het team van David. Zij heeft de passie om Christus centraal te stellen bij een doelgroep nog jonger dan het schoolkind. Bloei! biedt onder andere trainingen van David aan voor bestuurders, onderwijzers en opvoeders. Zo ook aan het personeel van Hadassa.