"Gemaakt voor relatie"

"Geloven in elk kind"

"Iedereen kostbaar en uniek"

"Kinderopvang met passie"

"Partner in opvoeding"

 

BSO-groepen Amazone, Savanne en Het Regenwoud

In de onderbouw BSO groep van kinderopvang Hadassa wordt verder gebouwd aan het karakter en leert men elkaar respecteren

BSO-groep onderbouw:

  • Verder bouwen aan het karakter
  • Elkaar leren respecteren
  • Thema en vrij spel
  • Gevoel geven van thuiskomen

 

Uit school

Alle groepen hebben op de bovenverdieping een eigen aan elkaar grenzende ruimte. We ontvangen de kinderen na school gezellig aan de grote tafel. Onder het genot van groente en fruit nemen we de dag door: de één vertelt wat, de ander laat wat zien en soms moet er even stoom worden afgeblazen. We willen de kinderen het gevoel geven dat ze thuiskomen.

Activiteit en spel

Ook op de BSO wordt er rondom een thema van alles ontdekt door de kinderen. Dit gebeurt in een spelvorm of een uitdagende activiteit. De kinderen zijn vrij om te kiezen of ze binnen of buiten spelen. De pedagogisch medewerkers kijken waar de kinderen behoefte aan hebben. Zo heeft het ene kind behoefte om rustig bij te komen en de ander wil actief spelen. Daar is alle ruimte voor.

Buitenruimte met natuurtuinen

Sinds 2019 deelt Hadassa samen met Pameijer nieuwe aangelegde natuurtuinen. Kinderen kunnen spelen in zand, (modder)paadjes ontdekken, gewassen en bloemen zien groeien en er staat allerlei natuurlijk speelmateriaal. Zo maken de kinderen kennis met de mooie, maar ook leuke schepping!

BSO groepen Metronoom   De prachtige BSO locatie van Hadassa kinderopvang in De Metronoom   De BSO locatie van De Metronoom biedt de kinderen van Hadassa kinderopvang een fijne plek om te spelen