Samenwerkingspartners

Scholen

Hadassa werkt aan de doorgaande leerlijn voornamelijk samen met twee scholen in Ridderkerk: De Rehobothschool en Ds. G.H. Kerstenschool.  Vanuit de kinder/peuteropvang stromen de kinderen voornamelijk door naar de Rehobothschool, Ds. Kerstenschool, de Regenboog en de Driemaster.

Bloei! Training & Advies bureau

Bloei! Training & Advies is samen met  Hadassa een onderdeel van Bloei! Management bv. Trainingen op het gebied van de christelijke identiteit worden door Bloei! Training & Advies verzorgd. Deze trainingen worden op interactieve wijze aangeboden. We werken daarbij graag samen met Schitter drama-onderwijs.

Highlight

De oprichter van Highlight is David Freeman. Highlight is een team van ervaren onderwijzers die mensen toerusten om Christus centraal te zetten in onderwijs en opvoeding. Diverse scholen over de hele wereld hebben dit verlangen. Zij hebben zijn manier van werken geïmplementeerd. Deze scholen zijn gevestigd in Polen, India, Cambodja, Zuid-Korea, Rwanda, Oeganda, Congo, Nigeria, Schotland, Engeland, Wales.

Sandra Vijber is met Hadassa Kindcentra aangesloten bij het team van David. Zij heeft de passie om Christus centraal te stellen bij een doelgroep nog jonger dan het schoolkind. Bloei! biedt onder andere trainingen van David aan voor bestuurders, onderwijzers en opvoeders. Zo ook aan het personeel van Hadassa.

Samenwerkingspartners:

  • Hadassa werkt samen met 2 basisscholen in Ridderkerk
  • Trainingen over de Christelijke identiteit
  • Hadassa is aangesloten bij de Highlight organisatie
  • Highlight stelt Christus centraal in onderwijs en opvang

Copyright © 2024 - Hadassa Kinderopvang - Ontwerp en Realisatie Blik Reclame